Kiegészítő bútorok terén is széles választék az Alpha bútornál

Az alapbútorok mellet apróságokra is szükség van egy ház vagy lakás berendezése során. Nem elég egy konyhabútor, asztal székkel, kanapé, ágy és gardrób, hanem kell még néhány plusz szék a konyhába vagy étkezőbe, esetleg egy tálalószekrény, vitrin, előszobabútor, néhány komód, éjjeliszekrény, kisebb fotel, puff. Kell még dohányzóasztal, újságtartó, esernyőtartó.

A virágokat is el kell helyezni valamin, és még sorolhatnánk mi mindenre van szükség. Ezek mind a kiegészítő bútorok körét képezik. A lakások stílusába erősen beleszólnak ezek az apróságok is, hiszen még egy függöny is árnyalni tudja az összhatást.

Az Alpha bútor üzleteiben és webshopjában éppen ezért nagyon széles választékban kaphatók ezek a kisebb méretű kiegészítő darabok, melyek között megtalálható a már meglévő berendezéshez passzoló, vagy azt a kívánt mértékben árnyaló bútorok, valamint a szintén az Alpha bútor választékában megtalált bútorokhoz passzoló kiegészítők. Mivel ezek a funkcionális és esztétikai szempontokat is kielégítő darabok régen is jelen voltak a lakásokban, vannak klasszikus stílusú kiegészítő bútorok is.

Nyilván a divatnak megfelelő, modern kiegészítők is megtalálhatók, valamint az egyedinek számító, már-már dizájner kivitelezésűek is. Klasszikusnak számít például a vizijácint kiegészítők. Van vizijácint fonatos váza, mely virág nélkül is mutatód, de szárazvirággal is szép. A 64 centiméteres magassága miatt a talajon elhelyezve is jól mutat, a tartósság kedvéért fém vázat kapott. Szintén vizijácint újságtartót is lehet találni a kínálatban, ez is fém vázra épült, melynek díszítése, a levélinda még mutatósabbá teszi ezt a darabot. Vizijácint újságtartóból több változat is elérhető, valamint a váza is többféle kivitelezéssel, fém díszítéssel is kapható. A dohányzóasztalok is széles választékban várják a kedves vásárlókat.

Az egészen kicsi daraboktól kezdve, mint például a kör alakú STARTER dohányzóasztal, a nagyobb darabokig, mint például a ÁGNES modern dohányzóasztal, mely ovális üveg lappal és króm lábazattal készült. Kovácsoltvas jellegű dohányzóasztal is kapható, melynek váza fém, pakolófelülete üveglap.

Szép nagyméretű darab, 48 centiméter magasságú, hossza 120 centiméter, szélessége pedig 68 centiméter. A babzsák fotelek manapság nagyon divatosak, ezek szinte minden színben elérhetők, még terepszínű változatban is. Ezek a darabok ideálisan gyerekszobákba, fiatalok szobájába, ugyanakkor nagyon jól mutatnak egy komolyabb nappaliban is. Sokan rendelkeznek pultos konyhával.

A pult egyik felén jól elférnek a bárszékek, ezekből is van kovácsoltvas jellegű, rattan ülőfelületű, valamint fa vagy fém vázra épült textilbőr, esetleg valódi bőr bárszék is. Fiókos éjjeli szekrények, sarokpolc-elemek, ágyneműtartó komódok, melyek televízióállványként is ideálisak szintén a kínálat részét képezik, ahogy a különálló fotelek, ülőkék, polcos szekrénykék és szekreterek is. Egyik nagyon mutatós darab ezek közül a KIEL tömörfa szekreter, mely kisméretű ugyan, de kialakítása révén nagyon praktikusan kihasználható. Polcos, tárolós és fiókos részt is elkülönítettek benne, ezzel többféle holmi tárolására is alkalmas, jól rendszerezhető.

A virágtartók ismét nagy divatjukat élik. Általában fából vagy fémből készülnek. A BERMUDA virágtartó például fából készült, tizenkét virág elhelyezésére alkalmas, a több lábának köszönhetően nagyon stabil, így nehezebb kaspók is szabadon tárolhatók akár a szélére pakolva is. A billenős cipőtartók szintén több méretben, színben megtalálhatók. A cipők tárolásának egyik legjobb módja, ha minden pár kényelmesen elfér, anélkül, hogy összenyomnák, megsértenék egymást, valamint védve vannak a portól. A billenős cipőszekrények tökéletesek rendszerezési szempontból is, hiszen ezekbe pakolva tökéletesen átlátható, hogy mink van.