Informatív és részletes weboldal – alapvető igény az Alpha bútornál

Az Alpha bútor különösen odafigyel arra, hogy a weboldala a lehető leghasználhatóbb legyen. Igyekszik minden információval ellátni az oldalra látogatókat, hogy a bútorvásárlás a legjobb ütemben és a legkevesebb fennakadás nélkül megtörténhessen, valamint mindeközben jól is érezze magát a kedves vásárló. A weboldal számos füllel teszi lehetősé, hogy a rajta való keresgélés egyszerű és mondjuk úgy, mai divatos szóhasználattal élve, felhasználóbarát legyen.

Nézzük csak meg, a bútorkategóriák esetében a lakás, ház különböző helyiségeire való bontás menyire leegyszerűsíti a keresést! A bútordiszkont honlapja egy nagyon jól kalibrált keresővel működik, melybe elég csak azt a kulcsszót beírni, ami a legfontosabb szempont.

Például a „valódi bőr” szavakra kiadja az összes olyan terméket, mely valódi bőrből készült, emellett más ajánlatokat is mutat, melyek igen hasonlóak a valódi bőrhöz, hátha mégis azok között lesz a legtökéletesebb. Minden egyes kategóriához egy külön szöveges tartalom kapcsolódik a lap alján, mely felfogható amolyan összefoglalónak, általános tájékoztatónak az adott bútortípusról.

Ezen kívül minden egyes darabnál megtalálhatók a paraméterek, az anyagösszetétel, a rendelési feltételek és az esetleges kiegészítő lehetőségek is. Nyilvánvalóan az ár feltüntetése az egyik legfontosabb, természetesen minden egyes bútor ára is nagyon jól látható helyen szerepel. A kedves vásárló így mindent megtudhat a ránézésre jónak tűnő bútordarabról. Minden bútorhoz kép is tartozik, hiszen az mondja el a legtöbbet az adott bútor megjelenéséről, stílusáról.

A képre rá lehet nagyítani, a szövegre kattintva pedig még részletesebb információkhoz lehet hozzájutni. Hasznos még, hogy minden egyes termék mellett az is fel van tüntetve, hogy boltban, webáruházban kapható-e, valamint az is, mely áruházban lehet megvásárolni. Az Alpha bútor üzleteinek listája és elérhetősége megtalálható a főoldal legalján. Itt még azt is meg lehet nézni, hogy az adott üzlet éppen milyen kínálattal rendelkezik. Ezen lehetőségek teljes képet adnak a bútorról és annak beszerezhetőségéről. Természetesen a lap alján minden egyéb információ megtalálható, például azon elérhetőségek, melyeken a fennmaradó, megválaszolatlan kérdésekre lehet választ kapni.

A kollégák minden esetben szívesen állnak a kedves érdeklődő rendelkezésére. A webáruházzal kapcsolatban is részletes információ vár a leendő megrendelőkre, a „webáruház” fül alatt, valamint az ezen belüli fülek újabb információkat adnak például a megrendelés feltételeiről, a kiszállításról, a fizetési lehetőségekről és annak menetéről. Érdemes tehát kattintgatni és átnézni a weboldal nyújtotta információkat, tanácsokat és tippeket, hiszen minden itt áll leírva.

A bútor kiválasztásában is nagy segítség lehet némely szöveges tartalom, hiszen a blogszerű részek folyamatosan frissülnek és folyamatosan újabb, hasznos információval látják az érdeklődőket. Az oldal folyamatosan frissül, a látott információk minden esetben az aktuális helyzetet tükrözik. A vásárlók jogainak támogatása érdekében a főoldal alján, bal oldalon számos fontos információ olvasható. Vásárlás, megrendelés vagy az oldal elhagyása előtt érdemes részletesen körülnézni. A funkcionális szempontokon kívül az Alpha bútor arra is törekszik, hogy az oldal esztétikus is legyen. Nagyon fontos a látvány minden ember számára.

A weboldal szép képekkel, kellemes színekkel dolgozik, hogy élmény legyen nézni. Az Alpha bútor emellett rendelkezik facebook profillal is, hogy minél jobb kapcsolatot alakíthasson ki vásárlóival és leendő vásárlóival egyaránt. Itt visszajelzéseket lehet küldeni, megállapításokat lehet tenni, ezzel interaktívvá és kétoldalúvá válik a kommunikáció.