Bútor a saját elképzeléseim alapján? Igen!

Még ha óriási is a választék bútor témában, sokszor előfordulhat, hogy valami mindig hibádzik. A kiszemelt kanapé, vagy sarokgarnitúra mindenben megfelel az elvárásoknak, ám jobb lenne más színben, vagy más összeállításban. Szerencsére sok esetben van lehetőség a választásra. Számos bútor rendelhető más színű vagy más anyagú kárpitozással, esetleg megadott fix kombinációkból lehet választani. Ilyen például a SUNSET II sarokkanapé, mely kétféle kárpitozással rendelhető. A fekete textilbőr a szürke szövettel kombinálva, vagy pedig a barna szövet fehér textilbőrrel.

Bútor a saját elképzeléseim alapján? Igen!

A másik típusú, szintén SUNSET bútorcsalád részét képező sarokkanapé pedig többféle szövet és számos szín kombinációjában rendelhető, nincs megadott fix kombináció ezekhez. Az étkezőgarnitúrák között is bőven akad saját elképzelésre alakítható, mint például az OPERA étkezőgarnitúra, mely fa alapanyagú. Az asztal kör alakú, asztallapja 106 centiméter átmérőjű, bővíthető, a székek kényelméről a magas háttámla és a párnázott ülő valamint hátfelület gondoskodik.

A garnitúra egy asztalból és négy székből áll, rendelhető dió, cseresznye és fehér színben is. Ezzel a három lehetőséggel szinte bármilyen stílust, hangulatot el lehet érni, így bármilyen konyha vagy étkező tökéletes része lehet. Az ülőgarnitúrák között nem csak a kárpitozáson lehet variálni, hanem a méreten is. A BROADWAY sarokgarnitúra, mely nemsokára rendelhető lesz egy csodaszép és igen formás darab. Mély, síkrugós ülőfelülete és állítható háttámlája miatt extra kényelmet biztosít. Ággyá alakítható, melynek fekvőfelülete igazán nagy és ágyneműtartós résszel is rendelkezik. A bútornak nem csupán a kárpitozása választható, de a megfelelő méret is kiválasztható, pontosabban meghatározható a megrendelő részéről.

Ez egy nagyon fontos dolog, hiszen, aki kis nappalival rendelkezik és egy ilyen csodás kid darabot szeretne, lehetőséget kap, hogy kicsit kisebb méretben, kompatibilissé tegye a rendelkezésére álló hellyel. Így van ez abban az esetben is, ha egy hatalmas nappalit kell berendezni. Ilyen helyeken bőven elfér egy impozáns méretű, akár nagy létszámú baráti társasággal vagy a tágabb családi körrel való mozizás, társasjáték vagy csak egy beszélgetős összejövetel alkalmával az egész csapat, sőt, ha megfelelően nagy méretű a kanapé, még akár két személy elszállásolására is alkalmas lehet. Ha megtelt a vendégszoba, még mindig marad kiadó hely.

Több olyan ülőgarnitúra is található az Alpha bútor kínálatában, melyek esetében a választható kárpitozás vagy kombináció mellett az alapvetően nem ágyfunkciós kanapékat ágyazható kivitelben is lehet rendelni. Ugyanez a helyzet a relax funkcióval.

Számos fotel esetében rendelhető extraként. A több részből álló ülőgarnitúrák vagy étkezőgarnitúrák esetében a darabszámon is lehet változtatni. Négy vagy hatszékes megoldás, esetleg az alap hármas, kettes kanapé és egyszemélyes fotel összeállítás helyett, egy hármas kanapé és hozzá két fotel, vagy egy hármas kanapé és két kettes megoldás is összeválogatható. Nem minden bútor esetében vannak ilyen lehetőségek, de az Alpha bútor igyekszik a lehető legjobban kedvére tenni kedves vásárlóinak, így minden lehetőséget kiaknáz, ami a vásárlók részéről való változtatásokat illeti.